Alter Text

Om MyAdvizor

Vores telefonnummer er alt, du behøver for at designe, bygge eller optimere dit mejeri, fødevare eller bryggerianlæg

MyAdvizor er en uafhængig, dansk konsulentvirksomhed. Vi yder specialiserede, internationale, tværfaglige råd inden for mejeri, fødevare og bryggeribranchen.

"Vi kan levere dit næste CAPEX inden for mejeri, fødevarer eller bryggeri, imens du nyder en kop kaffe. Og vi gør det gratis!"

Vi forstår din forretning

MyAdvizor har en unik forståelse af de nødvendige krav til at bygge og optimere fødevareanlæg i forhold til internationale standarder - blandt andet inden for effektiv fødevareproduktion, industriel fødevarehygiejne, procesudstyr og kølesystemer. Vi yder uafhængige og fokuserede konsulentservices inden for Design, Management og Business.

Dansk konsulentvirksomhed

Vi hører hjemme i København, hvorfra vi leverer de bedste, uafhængige råd baseret på den stolte danske tradition inden for fødevaresikkerhed og kvalitetsprodukter.

Verden er vores marked

Vi er globale og vores medarbejdere har færdiggjort projekter i mere end 15 lande. De har en bred erfaring inden for deres felt. Sammen kan vi yde de bedst tænkelige løsninger, der kan give din forretning værdi. Hvis din strategi ikke er den bedste løsning i vores øjne til at øge forretningens værdi, vil vi advare dig tidligt i processen.

Vi er uafhængige

Vi er ikke tilknyttet entreprenører, fabrikanter eller leverandører. Dette betyder, at vi kan give dig den uafhængige konsultation, som du har brug for. Vi kan samtidigt garantere dig de bedste, mest effektive løsninger for netop din virksomhed.

"Del dine udfordringer med os, og vi vil løse dem på den bedst tænkelige måde - gratis!"

Ring nu – og vi er i gang!

Tøv ikke med at ringe! Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for yderligere informationer om vores services eller for en uformel snak.

Vores værdier

Kontakt MyAdvizor A/S

Ejer & CEO
Soren Bollerup Hansen

Tlf + 45 27 15 44 03
Email sbh@myadvizor.dk

 LinkedIn

 soren.bollerup.hansen