Alter Text

I asked the waiter, "Is this milk fresh?" he said,

"Sir, three hours ago it was grass."

- Phyllis Diller

Mejeri

Vi er en uafhængig dansk konsulentvirksomhed. Vores mejerikonsulenter har mange års erfaring nationalt og internationalt med mejeribranchen. De holder et skarpt fokus på project management, business development og yder tværfaglige og specialiserede råd til vores kunder.

Danske mejerikonsulenter

Vi hører hjemme i København, hvorfra vi leverer de bedste, uafhængige råd baseret på de stolte danske traditioner inden for fødevaresikkerhed og kvalitetsprodukter.

Vi forstår din forretning

MyAdvizor har en unik forståelse af de nødvendige krav til at bygge og optimere fødevareanlæg i forhold til internationale standarder - blandt andet inden for effektiv mejeriproduktion, industriel hygiejne, procesudstyr og kølesystemer.

Dette gør det muligt for os at yde alle intellektuelle mejeriservices fra A-Z - fra idé til et fuldt driftsat og operationelt mejerianlæg. Vi tilbyder ligeledes vores hjælp til udvidelse, fornyelse og optimering af mejerier, så du kan producere dine mejeriprodukter så effektivt og bæredygtigt som muligt.

Vi sikrer, at du træffer de rigtige investeringer og forretningsbeslutninger. Vi garanterer, at du vil få de bedste råd til at udvikle virksomheden og dens konkurrenceevne bedst muligt.

Tag de rigtige beslutninger

Vi hjælper dig, så du kan komme til at producere sunde, tilgængelige (lave omkostninger) mejeriprodukter af højeste kvalitet. Vi vil udfordre dig i processen således, at vi sammen kan skabe innovative og bæredygtige løsninger tilpasset dine behov, og som vil sikre en kontinuerlig profitabel forretning.

Samarbejde - en topprioritet

Vi mener, at samarbejde er løsningen på en succesfuld projektimplementering. Derfor er en af topprioriteringerne at indgå i et tæt samvirke med dig og din virksomhed for at skabe løsninger, der opfylder din unikke situation og dine behov! Sammen vil vi nå dine mål.

Ring nu - og vi er i gang!

Tøv ikke med at ringe! Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for yderligere informationer om vores services eller for en uformel snak.

Kontakt MyAdvizor A/S

Ejer & CEO
Soren Bollerup Hansen

Tlf + 45 27 15 44 03
Email sbh@myadvizor.dk

 LinkedIn

 soren.bollerup.hansen