Alter Text

If we are not supposed to eat animals,

how come they are made out of meat?

- Tom Snyder

Fødevarer

Vi er en uafhængig, dansk konsulentvirksomhed. Vores fødevarekonsulenter har mange års erfaring nationalt og internationalt inden for kød, fisk og fjerkræ. De holder et skarpt fokus på project management, business development og yder tværfaglige og specialiserede råd til vores kunder.

Danske fødevarekonsulenter

Vi hører hjemme i København, hvorfra vi leverer de bedste, uafhængige råd baseret på de stolte danske traditioner inden for fødevaresikkerhed og kvalitetsprodukter.

Vi forstår din forretning

MyAdvizor har en unik forståelse af de nødvendige krav til at bygge og optimere fødevareanlæg i forhold til internationale standarder - blandt andet inden for effektiv fødevareproduktion, industriel fødevarehygiejne, procesudstyr og kølesystemer.

Vi yder uafhængige konsulentservices indenfor Design, Management og Business. Dette gør det muligt for os at yde alle intellektuelle fødevareservices fra A-Z - fra idé til et fuldt driftsat og operationelt fødevareanlæg. Vi vil hjælpe dig hele vejen fra køb af de rigtige landbrugsdyr over slagtning, forarbejdning og detailpakning til distribution.

Vi tilbyder også vores ekspertise i fornyelse, optimering og udvidelse af dine eksisterende fødevareanlæg, så du kan producere så økonomisk, omkostningseffektivt og bæredygtigt som muligt.

Tag de rigtige beslutninger

Vi hjælper dig til at producere sunde, tilgængelige (lave omkostninger) produkter af højeste kvalitet. Vi vil udfordre dig i processen således, at vi sammen kan skabe innovative og bæredygtige løsninger tilpasset dine behov, og som vil sikre en kontinuerlig profitabel forretning.

Samarbejde – en topprioritet

Vi mener, at samarbejde er løsningen på en succesfuld projektimplementering. Derfor er en af topprioriteringerne at indgå i et tæt samvirke med dig og din virksomhed for at skabe løsninger, der opfylder din unikke situation og dine behov. Sammen vil vi nå dine mål.

Ring nu – og vi er i gang!

Tøv ikke med at ringe! Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for yderligere informationer om vores services eller for en uformel snak.

Kontakt MyAdvizor A/S

Ejer & CEO
Soren Bollerup Hansen

Tlf + 45 27 15 44 03
Email sbh@myadvizor.dk

 LinkedIn

 soren.bollerup.hansen