Alter Text

Why does man kill? He kills for food, and not

only food; frequently there must be beverage.

- Woody Allen

Bryggeri

Vi er en uafhængig, dansk konsulentvirksomhed. Vores bryggerikonsulenter har mange års erfaring nationalt og internationalt med bryggeribranchen. De holder et skarpt fokus på project management, business development og yder tværfaglige og specialiserede råd til vores kunder.

Danske bryggerikonsulenter

Vi hører hjemme i København, hvorfra vi leverer de bedste, uafhængige råd baseret på de stolte danske traditioner inden for fødevaresikkerhed og kvalitetsprodukter.

Vi forstår din forretning

MyAdvizor har en unik forståelse af, hvad der behøves for at bygge og optimere drikkevareanlæg i forhold til internationale standarder. Vi yder en uafhængig konsulentservice inden for Design, Management og Business.

Vi yder alle intellektuelle bryggeriservices fra A-Z - fra idé til et produktivt og effektivt bryggerianlæg. Vi kan ligeledes hjælpe med at forny og udvide dine anlæg og optimere de eksisterende processer. Dette vil gøre det muligt for din virksomhed at producere så økonomisk, omkostningseffektivt og bæredygtigt som muligt. Vi hjælper dig til at bruge mindre vand og energi i din produktion og til at optimere din produktionskvalitet.

Tag de rigtige beslutninger

Vi hjælper dig til at levere sunde, tilgængelige (lave omkrostninger) drikkevarer af høj kvalitet. Vi sikrer, at du tager de rigtige investerings og forretningsbeslutninger. Vi garanterer, at du vil få de bedste råd til at udvikle virksomheden og dens konkurrenceevne bedst muligt.

Vi vil udfordre dig i processen således, at vi sammen kan skabe innovative og bæredygtige løsninger tilpasset dine behov, og som vil sikre en kontinuerlig profitabel forretning.

Samarbejde - en topprioritet

Vi mener, at samarbejde er løsningen på en succesfuld projektimplementering. Derfor er en af topprioriteringerne at indgå i et tæt samvirke med dig og din virksomhed for at skabe løsninger, der opfylder din unikke situation og dine behov! Sammen vil vi nå dine mål.

Ring nu – og vi er i gang!

Tøv ikke med at ringe! Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for yderligere informationer om vores services eller for en uformel snak.

Kontakt MyAdvizor A/S

Ejer & CEO
Soren Bollerup Hansen

Tlf + 45 27 15 44 03
Email sbh@myadvizor.dk

 LinkedIn

 soren.bollerup.hansen